L'assalt a la gamma mitja de 7 dels Xiquets del Serrallo haurà d'esperar

 

Feina a mitges dels Xiquets del Serrallo a la diada de Sant Pere; a casa, a la plaça de Sant Magí, els de la camisa blau marí volien fer l'assalt a la gamma mitja de set, però finalment haurà d'esperar. Van començar la diada descarregant tots dos castells bàsics de set. Van obrir amb el 3de7, i la segona ronda va estar marcada pel 4de7. Ambdues construccions solvents i de bona factura. Feta la feina, el 3de7a era l'estrena a aconseguir; tot i les bones mides, la indecisió de la canalla va acabar amb un intent desmuntat, obligant a rebaixar pretensions i acabar amb un 3de6a.

SALT PER LA FESTA MAJOR

Mentrestant, els Xiquets de Vila-seca continuen tastant la gamma mitja de sis.: al barri mariner de Tarragona hi van poder portar el 3de6a com a millor castell. El van acompanyar dels dos bàsics de sis pisos. Per davant, la clara voluntat de fer un salt per la seva festa major.

BAIXES AL POM DE DALT

Nova actuació amb entrebancs pels Xiquets de Torredembarra: les baixes de canalla van condicionar l'execució dels castells previstos. El 3de6 va quedar en intent desmuntat i el 3de6a en intent. El 4de6 va ser l'únic castell descarregat. La Jove de Vilafranca va completar el cartell de la diada de Sant Pere; els vilafranquins van fer el 3de6, van carregar el 3de6a i van desmuntar dues vegades el 4de6.