Més colònies escolars i d'estiu que abans de la pandèmia

La temporada de colònies escolars i d'estiu ha començat amb molta embranzida i amb ganes de recuperar el terreny perdut. Tot convida a pensar que l'activitat deixarà enrere les limitacions de la pandèmia i que, fins i tot, es podrà superar el balanç del 2019. 

Els darrers dos anys, els alts i baixos de la situació sanitària van impedir donar continuïtat a l'activitat. Enguany, la realitat és una altra i molts establiments ja gaudeixen de plena ocupació. Per exemple, els campaments d'English Summer al Camp de Tarragona esperen uns 20.000 nens fins al juny, el que representa un 12% més que el 2019 en època de colònies escolars. Pel que fa a l'estiu, l'any passat ja va ser molt bo, però aquest 2022 es preveu un 15% millor que el 2019. 

DDR Peça colònies escolars i campus estiu

Altres establiments de la Costa Daurada també s'omplen aquestes setmanes gràcies als viatges de final de curs. Hi havia ganes de recuperar els espais d'oci. Els Albergs de la Generalitat se situaran a nivells prepandèmics. Preveuen unes 20.000 pernoctacions durant l'estiu. La majoria de places ofertes a Coma-ruga, l'Espluga de Francolí i Altafulla ja estan cobertes.

Les estades als Albergs es combinaran amb activitats educatives molt diverses. A l'Espluga, per exemple, aquest estiu hi haurà colònies de ràdio, astronomia, música, dansa o escacs. A això s'hi hauran de sumar les vacances en família i les estades d'associacions.