Acord total per a les retransmissions castelleres

Amb un acord entre totes les parts, i en el que s'inclou la cessió dels drets d'imatge per part de totes les colles castelleres per als pròxims tres anys, es va presentar aquest dijous la nova temporada castellera televisiva.

Aquesta oferirà un total de 25 diades, 19 de les quals coproduïdes per aquesta casa, TAC12, juntament amb La Xarxa de Televisions Locals i Penedès Televisió. Entre aquestes, destaquen les tres jornades del Concurs de Castells de Tarragona que tornarà, quatre anys després, el primer cap de setmana d'octubre.


D'aquesta manera acaba tot un període marcat per les discrepàncies al voltant dels drets d'imatge de les colles i s'obre la porta a reforçar l'aposta feta per les televisions locals en els darrers anys.

Una aposta molt ben valorada des dels municipis que acullen les principals places castelleres del país.

ACTE D'INICI OFICIAL DE LA TEMPORADA

Una presentació que va estar emmarcada en l'acte oficial d'inici d'una temporada castellera que ha de suposar el retorn a les places de milers de castellers després de dos anys marcats per les restriccions. Un retorn que des de la Coordinadora de Colles Castellers destaquen està marcat per la il·lusió de tornar a fer castells.

Un inici del curs casteller que té com a punt de referència les diades de Sant Jordi d'aquest cap de setmana. Entre les més destacades, la que reunirà a les quatre colles de la ciutat de Tarragona aquest dissabte al vespre a la Rambla Nova.