Suport empresarial a les mercaderies per l'interior

Front comú empresarial aquest dimecres per donar suport a la reclamació del territori perquè les mercaderies ferroviàries deixin la línia de la costa i passin en un futur per l'interior.

D'aquesta manera, el Port, l'AEQT, les Cambres de Tarragona i Reus i les patronals CEPTA i PIMEC han signat un manifest d'adhesió a les reivindicacions de la Plataforma Mercaderies per l'Interior.

VOLEN FORMAR PART DEL GRUP DE TREBALL

Des de la plataforma defensen que els treballs per decidir quin ha de ser el trajecte definitiu per l'interior s'accelerin i en aquest sentit valoren positivament la creació d'un grup de treball que trobi una solució. Un grup, però, del que demanen formar-ne part.

EL PORT JA HI TREBALLA

Uns agents econòmics que han destacat la necessitat d'aquest nou corredor, i per exemplificar-ho, des del Port de Tarragona han avançat que ja estan treballant conjuntament amb ADIF i el Ministeri de Transports com ha de ser la futura sortida de les seves mercaderies cap a l'interior.

Tot i aquest compromís amb la ruta interior, els principals agents també han destacat la necessitat que l'actual projecte del tercer fil es posi en funcionament com abans millor, això sí, garantint-ne la provisionalitat promesa a l'inici del seu plantejament.