L'Home dels Nassos tornarà a passejar pels carrers i les places

El personatge més buscat el dia de Cap d'Any tornarà a aparèixer per diversos carrerons i places. L'Home dels Nassos té tants nassos com dies té l'any i com que només es deixa veure el 31 de desembre només li'n queda un. D'aquesta manera, passa més desapercebut entre la gent.

A Tarragona els nens i nenes el podran veure damunt del seu cotxe. Així es repetirà la mateixa experiència que l'any passat a conseqüència de la pandèmia. El personatge mitològic anirà acompanyat dels seus patges i dels músics del Tecler dalt del trenet. Per primera vegada, des de les 11 h recorrerà el barri de Torreforta i Sant Pere i Sant Pau.

L'Home dels Nassos arribarà a la Part Alta a partir de les 12.30 h. Així recuperarà part del recorregut habitual per poder arribar a la plaça de la Font. Des del balcó de l'Ajuntament com és tradició saludarà als més petits de la casa i els desitjarà un bon any. Però estigueu atents perquè no només es deixarà veure aquí, també ho farà en altres poblacions.

A Vila-seca arribarà directament al consistori per fer el tradicional discurs des del balcó. Una mesura per prevenir la situació derivada de la pandèmia. Ho farà a les 18.15 h acompanyat dels Gegants i Grallers del municipi, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i els Amics del Cavall.

A Valls la passejada s'iniciarà a les 12 h a la plaça del Blat. En aquesta edició celebraran els 10 anys de la primera aparició de l'Home dels Nassos que en aquesta ocasió sortirà acompanyat per la xaranga guirigalls per animar l'ambient amb música. A Torredembarra arribarà a bord de la Pepeta i es dirigirà a la plaça de la vila.

Aquest element festiu també visitarà l'Espluga de Francolí que passejarà a les 12 h pels carrers cèntrics acompanyat dels Grallers, Geganters i Nans del municipi.

A Montblanc, el personatge popular visitarà a les 11 h la residència Llar Conca de Barberà i la residència Montblanc. Després es desplaçarà a la plaça major i al nucli antic amb l'actuació de l'Aula de Sons.D'aquesta manera, l'Home dels Nassos carregat de les experiències viscudes aquest 2021 tancarà l'any per encetar-ne un de nou, de segur, amb més somriures i salut per a tothom.