Nadal amb rècord de contagis i augment de la pressió hospitalària

DDR Pantalla dades covid

La sisena onada trenca de nou el sostre de contagis en un sol dia. Les dades de Salut registren més positius amb PCR o test d'antígens que mai abans. En les darreres 24 hores estem parlant de 690 noves persones infectades per la Covid. La resta d'indicadors de la pandèmia també es tenyeixen de vermell perquè són negatius. Les dades no són bones als hospitals perquè la pressió creix amb 9 persones més ingressades a planta i un nou crític, això eleva a  29 el nombre de pacients atesos actualment a les UCI dels hospitals tarragonins. En la darrera jornada també s'ha lamentat una nova defunció. 

Risc 2412

La nova onada de la pandèmia, afavorida per la variant Òmicron, continua en fase expansiva. La velocitat de reproducció, si ens fixem en la RT Estable, es manté per sobre de l'1. El risc de rebrot pateix un nou increment i supera els 800 punts. 

RT 2412

Per comarques, el risc segueix aquesta evolució: 

Alt Camp: 1.426 punts

Conca de Barberà: 1.273 punts

Tarragonès: 772 punts

Pel que fa a la campanya de vacunació creix, sobretot, l'abast de la dosi de reforç. Ja són més de 127.000 persones les que han rebut aquesta punxada extra gràcies a l'administració d'unes 4.800 vacunes durant l'última jornada. 

vacuna 2412