Sergi Amat, Premi Periodisme Esportiu 2021

La constància en el dia a dia del seguiment del bàsquet a casa nostra i la promoció de l'esport territorial des de fa més de deu anys.

Aquests són els arguments que han fet que la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació del Bàsquet Català hagin guardonat el responsable d'Esports de TAC12, Sergi Amat, amb el Premi de Periodisme Esportiu en la modalitat de televisió per la cobertura informativa dels equips i competicions del territori.

Els premis destaquen la tasca de professionals de la televisió, ràdio, premsa escrita i fotoperiodisme. És la sisena edició de la cita, que va dur-se a terme a l'Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona, i que va comptar amb la presència de bona part del periodisme esportiu de Catalunya.

Un reconeixement que posa en relleu la bona tasca feta al llarg de tots aquests anys, sobretot en un territori que no destaca per tenir equips a la primera línia del bàsquet estatal.

Al costat d'Amat en l'entrega de reconeixements, grans noms del periodisme esportiu català com els de Xavi Saisó, Robert Álvarez o Eduard Omedes, tots amb dècades de treball i dedicació en el seguiment del bàsquet català a tots els nivells.