Derbi d'estils

TGN Bàsquet i CB Valls es veuen les cares a TAC12 i en directe en el primer duel territorial de tots dos equips a la primera categoria de Catalunya. Les locals volen córrer i les visitants, aturar el ritme de joc.

El TGN Bàsquet gaudeix corrent i el Club Bàsquet Valls creu oportú reduir la velocitat del derbi de Copa Catalunya. Laia López i Judit Garcia són baixa pel cantó lila i Paula Ben, pel cantó visitant i en ressentir-se del genoll per culpa d'una acció fortuïta el cap de setmana passat.

Els entrenadors Benet Ibáñez i Víctor Neila es coneixen perfectament, també les jugadores de totes dues plantilles. Així que sembla poc probable que ningú sorprengui ningú. Unes volen accelerar el partit i les altres, frenar-lo.

Un Valls que ha millorat la imatge amb l'arribada de Tylin Carter, màxima anotadora en el primer triomf del curs en quatre jornades. El TGN Bàsquet, mentrestant, no coneix la derrota en tres jornades. El favoritisme es difumina en duels de tanta proximitat geogràfica com aquest.

TAC12 emetrà en directe el TGN Bàsquet-Valls amb la narració de Jesús Sarmiento i els comentaris tècnics d'Albert del Rey. Serà aquest diumenge i a les 17.45 hores.