Diades sense límit de castellers

A l'espera de conèixer els detalls de la resolució que es farà pública aquest divendres i que elimina la gran majoria de restriccions imposades per la COVID-19, les colles castelleres ja treballen amb la certesa que podran comptar a plaça amb més dels 160 castellers limitats fins ara. Així s'espera des de la Coordinadora de Colles Castelleres, fruit del treball fet des de l'ens amb el Govern per tal d'anar acabant amb les restriccions que afecten el món casteller.

D'aquesta manera, la nova normativa acompanyarà a l'anul·lació de la restricció d'aforaments a les places anunciada aquest dimarts.

Caldrà veure, però, en el text que s'ha de fer públic, com queden altres restriccions com la impossibilitat d'ajudes entres les colles o l'obligació de la pauta completa de vacunació dels castellers, però tot apunta que aquestes continuaran encara en el temps.

SANTA  TERESA, EN DIRECTE A TAC12

Una de les primeres actuacions que veuran el retorn a la gairebé plena normalitat serà la de Santa Teresa al Vendrell, on hi seran la Jove de Tarragona i la Joves de Valls, a més dels Nens del Vendrell. Una diada que es va presentar el passat dilluns amb un protocol específic que ara canviarà. Així, les colles no actuaran de manera alternativa en el mateix espai de la plaça, sinó que ho faran en el seu emplaçament habitual i seguint les rondes de manera tradicional.

La diada començarà a les 13 hores i es podrà seguir en directe a través de TAC12.