Santa Teresa amb regust a Sant Magí

És la Plaça Vella del Vendrell, però diumenge, castellerament parlant, semblarà la Plaça de les Cols de Tarragona. I és que el protocol creat pels Nens del Vendrell i l'Auntament preveu que les tres colles participants en la diada de la Fira de Santa Teresa actuïn en el mateix espai, davant de la façana de l'Ajuntament.

Així, Nens, Jove de Tarragona i Joves de Valls s'aniran alternant al mateix emplaçament per fer una diada, això sí, tradicional de tres castells i un pilar.

Una manera de fer que no agafarà de nou els tarragonins, acostumats a les diades de Sant Magí i la Mercè. Els liles esperen poder completar al Vendrell la primera actuació de tres castells de la gamma alta de set.

LA JOVES S'ESTRENA FORA DE VALLS

I la diada d'aquest diumenge serà la primera de la Joves de Valls acompanyada d'altres colles en la represa castellera. Després d'estrenar-se fa dues setmanes al Pati i en solitari, els vermells tenen en l'horitzó la diada de Santa Úrsula, però asseguren que portaran al Vendrell el millor que donin els assajos d'aquesta setmana.

EN DIRECTE A TAC12

Pel que fa als locals, esperen poder bastir els dos castells bàsics de set, com a mínim, en la que serà la seva primera actuació de l'any. La diada es podrà seguir en directe a través de TAC12 a les 13 hores.