Mig milió de dosis: acaba l'èxit dels punts de vacunació

La sala polivalent del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània de Tarragona passarà acollir la vacunació en aquest indret. Dels 24 punts que hi havia instal·lats aquí, ara només en quedaran quatre. I a les mateixes taules ja es farà la rebuda administrativa i la punxada.

El mateix sistema del Palau d’Esports també es seguirà en els altres tres punts habilitats al Camp de Tarragona: el Kursaal de Valls, el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus i el Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Es mantenen els llocs, però es redueix el lloc i el personal.

Salut considera d’èxit el funcionament dels quatre punts de vacunació poblacional. Aquí s’han administrat 514.000 dosis i el màxim temps d’espera per usuari ha estat de 15 minuts. Tot i això es recorda a la població que la campanya segueix activa i que és fonamental vacunar-se amb la pauta completa.

Precisament per arribar a més població Salut enviarà les pròximes setmanes equips mòbils de vacunació en aquelles zones on menys tant per cent de vacunats hi ha.

I més enllà de la Covid, Salut podria habilitar d’aquí a tres setmanes nous punts per acollir la vacuna de la grip, tal com va fer la temporada passada.