Satisfacció a mitges entre les colles castelleres

Imatge d'unitat del món casteller aquest dimecres a la Plaça del Blat de Valls. Convocades per la Coordinadora, una seixantena de colles es van reunir per a posar damunt la taula els reptes i expressar els dubtes sorgits del protocol aprovat pel PROCICAT aquest dimarts. 

En una reunió  al Teatre Principal, es van posar damunt la taula els principals dubtes a l'hora d'aplicar el text. El nombre de castellers a plaça, un màxim de 160, la interacció amb el públic o com dur a terme els tests d'antígens que ha de passar la canalla van protagonitzar les intervencions de les diferents colles. 

Pel que fa a la interacció amb el públic, una de colles més bel·ligerants va ser la Colla Vella, que va posar com a exemple el protocol establert a Tarragona per Santa Tecla com un camí a no seguir a partir d'ara.

PRIMER PAS CAP A LA NORMALITAT

Des de la resta de principals colles del territori es va valorar de manera positiva la convocatòria d'aquest dimecres, però van coincidir a manifestar que aquest ha de ser només un primer pas en la represa total de l'activitat.

Des de la Coordinadora asseguren que ara és el moment de treballar en la millora del protocol amb el Govern.

PRIMERES ACTUACIONS COMPLERTES

A l'espera que abans d'acabar la setmana sigui ja del tot oficial el protocol aprovat, ja s'albiren les primeres actuacions completes aquest mateix cap de setmana, per exemple per part dels Castellers de Vilafranca a la mateixa capital del Penedès.