Tret de sortida a la nova programació de TAC12

TAC12 compleix dotze anys i ho celebra amb una programació renovada o actualitzant alguns dels seus continguts per seguir amb la vocació de mitjà públic i de proximitat. Un tret de sortida de la nova graella que coincideix amb les festes de Santa Tecla, on la televisió pública del Camp de Tarragona farà una cobertura excepcional, apropant en directe fins a sis actes destacats del programa a totes les cases i ampliant els directes i continguts a través de Tot Tecla TV. Tot plegat amb la voluntat perquè cap persona es quedi sense viure les festes i la cultura popular.

La nova programació de TAC12 ja es va estrenar fa uns dies amb el programa esportiu de la casa el ‘Dorsal 12’ o el ‘Connecta10Comarques’ que seguirà apropant cada tarda a través de connexions en directe tota l’actualitat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

tac 15 setembre

També s’ha renovat la imatge del ‘Notícies12’, un informatiu que quan acabi tots els divendres oferirà les prèvies esportives del territori que es viuran durant el cap de setmana.

La graella comptarà amb dos programes nous, el programa ‘I molt més’ que aprofundirà en tots els temes d’actualitat i ‘Converses al castell’ un espai d’entrevistes amb personatges destacats del territori que alguns d’ells serà la primera vegada que es posen davant d’una càmera.

I també hi haurà espai per l’entreteniment i la cultura, el ‘SOM-HI!’ que ara passarà als caps de setmana, els oferirà tots aquests continguts.

Tot plegat amb la vocació de servei públic per portar a totes les cases del Camp de Tarragona les notícies i històries amb un punt de vista local per entendre-ho tot de la millor manera.