Les cambres de comerç no volen pagar mai més les autopistes

Les quatre cambres de comerç de la demarcació de Tarragona aplaudeixen la finalització de les concessions a les autopistes AP-7 i AP-2 i demanen a l’Estat que assumeixi el finançament del manteniment d’aquestes vies ràpides com fa amb altres territoris on mai han hagut de pagar per utilitzar-les. Per això no volen a sentir a parlar de cap nou impost perquè consideren que les infraestructures ja s’han pagat prou amb els cinquanta anys de peatges.

Consideren que l’aixecament de barreres serà positiu per l’economia de la demarcació, però que per demostrar-ho, caldrà esperar encara un temps per veure quin efecte té la gratuïtat de les autopistes en els diversos sectors econòmics de casa nostra com el logístic, industrial o turístic.

poligons

De fet, creuen que les empreses logístiques del territori seran les més beneficiades d’aquesta finalització de la concessió. A més esperen que els polígons industrials més pròxims en aquestes dues vies guanyaran en competitivitat i que això podria atraure noves inversions al territori.

Les Cambres també veuran amb el temps si reclamen noves inversions a les autopistes com l’allargament del tercer carril entre Vila-seca i Ulldecona o la construcció de nous accessos.  

Més en aquesta secció: « Costa alliberar l'UCI Sense límits »