Nova eina mòbil per al turisme familiar de la demarcació

Els turistes que passin aquest estiu pel nostre territori ja poden utilitzar una nova eina per fer-los-hi la visita més fàcil i amena. Es tracta de la web app Costa Daurada i Terres de l'Ebre Trip&Kids desenvolupada per l'Eurecat i la Diputació de Tarragona.

Està disponible en català, castellà i anglès i no requereix descàrrega. Entre les seves funcionalitats destaquen un calendari d'activitats, suggeriments personalitzats de punts d'interès segons l'afluència en temps real o la informació sobre serveis, aparcaments o zones infantils.

app

Un dels altres punts forts de Costa Daurada i Terres de l'Ebre Trip&Kids és el de la gamificació. I és que els usuaris tindran al seu abast jocs familiars basats en el "geocatching" per conèixer millor el territori. Tot plegat ha de servir per millorar l'experiència dels visitants i fomentar-ne el retorn.

TAMBÉ SERÀ ÚTIL PER A EMPRESES

Les empreses turístiques de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre seran les encarregades d'aportar contingut al web amb les seves activitats. De moment ja hi ha un centenar d'agents que s'han inscrit de forma gratuïta al gestor de contingut des del qual es poden fer les propostes.