Els joves responen: comença la vacunació massiva al Palau

Des d'aquest dimecres, al Palau d'Esports ja es vacuna els joves de 16 als 29 anys. La resposta de la població d'aquesta franja ha estat massiva perquè volen immunitzar-se com més aviat millor per tornar a fer vida normal. Comencen a rebre el vaccí enmig de la nova onada de casos que, justament, protagonitza aquest col·lectiu. 

Els joves admeten que l'augment dels contagis era d'esperar. Si no estaven vacunats i s'ha permès una major interacció social, és normal aquest repunt. Així ho veuen alguns dels nois i noies que aquest dimecres ja han rebut la primera dosi. És la resposta massiva després de setmanes al centre de les crítiques. Els joves demanen que no es criminalitzi a tot el col·lectiu. 

4.200 dosis en un sol dia 

vacuna joves

En aquesta primera jornada dels joves al Palau s'administren 4.200 dosis. Totes les cites per aquests primers dies es van exhaurir en pocs minuts. El portal web es va saturar i la cua virtual va ser llarga, però els joves celebren que ja s'estigui més a prop del final de la pandèmia. Ara bé, fins que la immunitat no sigui col·lectiva, tampoc podrem estar del tot tranquils. 

Fins al complex esportiu de Tarragona hi han acudit nois i noies de la demarcació, però també de fora. D'aquí a 21 dies, tots els joves que aquest dimecres han rebut la vacuna de Pfizer completaran la pauta amb la segona dosi.