Pas enrere en els assajos castellers

Aquest dimecres el local de la Jove de Tarragona havia de continuar oferint aquesta imatge, la de 25 castellers de tronc fent sessions de tecnificació. No serà així, ja que la colla del Cós del Bou ha decidit suspendre aquests assajos a causa de l'augment de casos positius de coronavirus dels darrers dies. Sí que continuaran els assajos de canalla, però ho faran de manera reduïda, amb només sis infants, com ja ho van fer en el primer pas de la represa. 

Des de la colla creuen que és la mesura més prudent en aquest moment

LA VELLA SUSPÈN EL RETORN

I on els assajos s'havien de reprendre aquest divendres, després de la prova pilot realitzada per Sant Joan, és al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els rosats tenien previst tornar a la feina amb diversos grups de fins a 25 castellers. Tot i això, han decidit posposar el retorn a l'espera d'una millora de la situació. La colla rosada sí que té la intenció de continuar, de moment, amb els assajos de canalla en un espai obert i fora del local.

LA JOVES ATURA LA CANALLA

I qui només estava assajant amb la canalla i ha decidit aturar tota l'activitat és la Colla Joves Xiquets de Valls. Els vermells creuen que aquesta és la decisió més encertada en aquest moment, a l'espera d'un futur que veuen complicat a curt termini si no es poden repetir condicions com les que van permetre la prova pilot de Sant Joan.

Altres colles com els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau o els Xiquets del Serrallo, que tampoc han començat encara assajos amb adults aquesta temporada sí que continuaran amb la feina específica amb els més petits.