"No podrem tornar a suportar un altre any en blanc"

L'anunci del nou tancament de l'oci nocturn ha despertat de nou la indignació del sector. Només 15 dies després de reobrir, creuen que aquest serà el cop definitiu per enfonsar els negocis. Han conegut el pas enrere de la Generalitat, tot just abans d'assistir a la reunió convocada d'urgència amb el Departament de Salut. Consideren que és lamentable i una falta de respecte que s'hagi filtrat als mitjans. La patronal, FECASARM, ja ha dit que portarà la decesió del govern en mans del Tribunal Superior de Justícia. 

Demanaven testos d'antígens obligatoris

web disco

La decisió de tancar les discoteques ha desdibuixat el guió previst per part de l'oci nocturn. Volien establir testos d'antígens obligatoris per accedir als establiments i així evitar contagis. La proposta que aquest dimarts volien traslladar al Govern passava pels cribratges massius a través de les farmàcies i de punts mòbils i permetre l'entrada només a les discoteques les persones que mitjançant una aplicació mòbil acreditessin que són lliures de Covid.

Finalment, tot això no es farà perquè l'oci nocturn tornarà a abaixar la persiana i creuen que el tancament donarà ales, de nou, a les festes il·legals. Creuen, alhora, que perjudica a la imatge de les ciutats i que complicarà encara més la situació sanitària perquè no hi haurà cap tipus de control.