Entren en servei els vols regulars a Gran Canària

Cua aquest matí al taulell de l'aerolínia Binter per registrar l'equipatge i verificar la reserva del bitllet d'avió. Eren els primers passatgers que han embarcat en aquest vol que a partir d’ara sortirà cada dijous a les 12h i cada diumenge a les 21h des de l’aeroport fins a Gran Canària.

La majoria de viatgers es mostraven satisfets de poder volar des d'un aeroport a prop de casa i no haver d'anar a Barcelona per viatjar fins a les Illes Canàries. Algunes famílies, però despistades desconeixien que era el primer vol. Minuts després ha arribat el primer vol procedent de Gran Canària. Els primers passatgers rebuts amb packs de benvinguda també compartien les facilitats de poder agafar un vol amb aquesta connexió.
foto gran canaria
La nova ruta connecta dos pols d'atracció turística i s'ofereix de forma regular. Durant aquests mesos d'estiu els preus d'anada i tornada oscil·len entre els 80 i 200 euros. A més, la companyia ofereix la connexió gratuïta amb la resta de les illes. Binter calcula moure uns 20.000 passatgers durant un any.