Ruta per conèixer els macroprojectes solars a l'Alt Camp

La Plataforma Territori Sostenible del Camp ha organitzat una ruta guiada per diferents punts de l'Alt Camp on hi ha planificats diversos macroprojectes solars. L'objectiu de l'activitat, conèixer els efectes sobre el paisatge, la fauna local i els habitants i empreses de la zona. Des de l'organització es fa una valoració molt positiva de l'acte, ja que hi han participat més de 100 persones.

La Plataforma va néixer fa menys d'un mes per aglutinar els esforços d'entitats, empreses i particulars de l'Alt Camp i el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Tarragonès. La trentena de membres que en formen part s'oposen al model d'implantació de les renovables i defensen una planificació territorial justa i respectuosa.

saasasasas

Per aconseguir els seus objectius, consideren clau activitats informatives com aquesta, perquè sigui la ciutadania la que faci pressió. En aquest sentit, tenen previst dur a terme propostes similars en altres punts del Camp de Tarragona.

La intenció és poder-ne oferir una cada mes i acabar visitant tots els municipis afectats per macroprojectes d'energies renovables.