Les cases de colònies auguren un estiu com els previs a la pandèmia

Que hi hagi nens i nenes en una casa de colònies és sinònim d’alegria i aquest sentiment torna a omplir a poc a poc aquests espais. Des de Setmana Santa que el PROCICAT permet la realització  d’activitats de lleure, però els últims dies s’ha animat aquest sector amb l’arribada de les últimes setmanes de curs escolar.

Des de l’octubre que el sector estava aturat. Aquesta paràlisi també l’han notat els infants que després de tot també agraeixen poder realitzar colònies, amb tot el que això els comporta.

La tornada a l’activitat ha permès treure de l’ERTO alguns treballadors. Aquesta empresa gestiona quatre cases de colònies donant feina  fins a unes 300 persones a la temporada alta.

I és que pels mesos de juliol i agost les reserves van a molt bon ritme, xifres que ja són similars i fins i tot superiors el 2019, abans de la pandèmia.

Durant tot el temps d’aturada el sector del lleure assegura haver-se sentit arraconat per les administracions. Ara volen passar pàgina de la manera més ràpida per ajudar també a recuperar un somriure als més joves.