Bonnie Tyler, Manel o Stay Homas, referents del Festival de Cambrils

El Festival Internacional de Música de Cambrils renova la seva imatge amb una nova empresa encapçalant el projecte. Ho fa després d’un últim estiu sense concerts per les restriccions derivades de la pandèmia i amb canvis també a la tipologia d’artistes convidats.

En aquest cas, sense artistes llatins, que no giren per la pandèmia, la nova direcció del festival ha girat la mirada cap tòtems anglosaxons de finals del segle XX, com Richard Claydermant o Bonnie Tyler.

Un cartell divers. També amb referents actuals de la música catalana com Manel o Stay Homas. També música familiar amb el Pot Petit. Camela i l’Orquestra Simfònica del Vallès completaran un cartell de deu concerts que tornaran a portar la música al parc del Pinaret. Ho faran, això sí, amb mesures Covid i amb una limitació d’aforament, ara mateix, de mil persones per concert.

Les entrades es poden aconseguir ja a la web del festival: www.festivaldecambrils.com. El festival començarà el 29 de juliol i s’allargarà fins Al 14 d’agost.