Hostaleria a mig gas

Feia temps que s'esperava la imatge de la plaça de la Font de Tarragona amb gent més enllà de les 22 hores. Sense toc de queda i amb els restaurants oberts, es va poder veure gent passejant, menjant, però sobretot fent copes. I és que els establiments van tornar a servir sopars als locals i terrasses a mig gas.

Des de l'AEHT es considera que la nit va ser bona, dins del que era previsible. L'ànim general entre restauradors és d'optimisme i esperen que el pròxim cap de setmana sigui més fort. Pel que fa als clients, sensació d'alliberament, però a més d'un se li ha fet curta la mesura que obliga bars i restaurants a tancar a les 23 hores.

Salou toc de queda

A Salou l'amenaça del mal temps va provocar que punts com el carrer de Colon es buidessin força en comparació a les últimes hores de la tarda. La tornada dels sopars ha servit per evitar que la clientela es concentrés únicament a la franja de migdia. D'aquesta manera, l'afluència de gent ha quedat més repartida.

Després de quatre mesos i mig de restriccions la restauració respira alleujada. Tot i això, queda camí per fer, ja que encara segueixen en peu restriccions com l'aforament limitat al 30% a l'interior o la prohibició de servir a la barra.