Les finals EBA de CB Valls i CB Salou, en directe a TAC12

Tot a punt a Valls i a Salou per afrontar la final prèvia al "playoff" per pujar a la Plata. I tant el CB Valls-Mataró (dissabte, 18.10 hores) com el Mollet-CB Salou (diumenge, 18.05 hores) els explicarem en directe a TAC12.

El CB Valls va dominar amb comoditat el seu subgrup (10-2) i el Mataró va ser subcampió en un altre amb tres derrotes. Ser regular durant tota la temporada, fregar la perfecció, no garanteix res a un sol partit. El "factor públic", en canvi, hauria de decantar lleugerament la balança a favor d'uns vallencs satisfets i il·lusionats amb l'oportunitat.

L'endemà, el CB Salou trepitjarà la pista més dura de la categoria, la de l'únic conjunt invicte, el Mollet. Ara bé, els del Vallès vénen de caure a la Lliga Catalana i els del Tarragonès continuen eufòrics per la històrica presència a la final. Ara volen ser partícips d'una lligueta definitiva que se celebrarà d'aquí a uns dies al seu pavelló.

Si els dos equips del territori guanyen, disputaran la fase d'ascens a Salou, del 13 al 16 de maig. Si només es classifica el CB Valls, els d'Oriol Pozo competiran a l'altra seu, a València. De moment els dos enfrontaments previs, aquest cap de setmana i en directe a la tele.