El Palau d'Esports ja vacuna

Llargues cues el primer dia de vacunació al punt central instal·lat al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Només durant la primera hora d’obertura s’han administrat un miler de dosis de vacuna. Es calcula que al final de la jornada s’arribarà a les 4.000. Una xifra probable, tenint en compte que a mitja tarda la cua per accedir al punt de vacunació donava la volta al Palau d’Esports.

En aquesta primera jornada de vacunació massiva a Tarragona s’han punxat dosis de la Pfizer. D’aquesta forma, la franja d’edat dels vacunats ha oscil·lat entre els 70 i 79 anys. Més endavant s’espera també poder administrar altres vacunes, com la Moderna.

Es confia poder arribar als 21.000 vacunats setmanals. El ritme de vacunació, però, dependrà també del volum de vacunes que rebi la Generalitat per poder subministrar.

Al centre de vacunació del Palau d’Esports hi treballen un centenar de persones. Una quarantena dedicada a tasques administratives i la resta, personal sanitari. De moment, hi ha oferta de vacunes per injectar durant quatre dies més la setmana que ve.