Tornen els sopars als restaurants i reobrirà PortAventura

Bars i restaurants podran obrir ininterrompudament fins a les 23 hores tant a l'interior com a l'exterior a partir del proper 9 de maig. Ho faran amb les mateixes condicions amb les quals poden servir dinars des de fa algunes setmanes.

Una decisió que el PROCICAT a pres aquest divendres i que resta a l'espera de la confirmació de l'allargament del toc de queda ara vigent a les 22 hores. Una mesura que el govern català té la intenció d'aplicar, però que encara està a l'espera de trobar la fórmula jurídica adient un cop decaigui l'estat d'alarma el mateix 9 de maig.

Ho ha fet amb una antelació inusual fins ara, ja que des del govern català obren un nou escenari d'obertura anticipada coincidint amb l'acabament de l'estat d'alarma i la important previsió de vacunació per als pròxims dies.   

PORTAVENTURA REOBRE EL 15 DE MAIG

Un mes i mig més tard del que tenia previst per a la seva obertura, PortAventura obrirà portes dissabte 15 de maig. Serà així després que s'hagi aprovat la reobertura dels parcs d'atraccions amb un 30%  d'aforament. Una reobertura que encara està a l'espera de conèixer afectacions a activitats com la restauració del parc o els actes en espais tancats.

Des del govern català han defensat el retard de les setmanes vinents emmarcant-lo en les mesures de mobilitat vigents.

De cara a aquest proper dilluns, el PROCICAT prorroga les mesures adoptades ara fa una setmana amb l'única novetat de la supressió de l'obertura dels parcs infantils a les 20 hores.