Experts posen en dubte l'estació intermodal

Deu anys després de la seva licitació, adjudicació, inici preliminar d'obres i posterior ajornament, l'estació intermodal del sud de l'aeroport encara és un projecte en un mapa. Un fet que tant des de la classe política com des de diversos sectors econòmics del territori es reclama que es desbloquegi per a millorar tant la mobilitat com l'economia del Camp de Tarragona.

Un aspecte que han posat en dubte diversos experts en una jornada organitzada per la Cambra de Comerç de Reus . Creuen que pel que fa a la mobilitat interna, abans d'avançar en la infraestructura cal millorar el seguit de connexions existents al territori, totalment insuficients a hores d'ara.

També posen en dubte que l'estació pugui servir per a complementar altres aeroports com el del Prat. Una millora de les connexions actuals que es comparteix des de diversos ajuntaments del territori. Tot i això, aquests creuen que la nova infraestructura és totalment necessària per a fer aquest salt endavant.

Cal recordar que des del Ministeri de Foment no donen per suspès el projecte ja licitat i adjudicat, sinó que aquest es troba en suspens després de la decisió del 2012, en plena crisi econòmica, i que per tant pot tornar a formar part del nou Corredor Mediterrani.