Comença la desescalada

Els centres comercials fan aquest dilluns un pas més cap a la normalitat. Bars i restaurants d’aquests indrets poden reobrir de nou després de sis mesos de tancament. A Parc Central Tarragona hi ha 10 establiments de restauració i suposen una activitat important per dinamitzar i diversificar la seva oferta.

Alguns no han pogut obrir avui perquè des que van sortir publicades les normes al Diari Oficial de la Generalitat no han tingut temps de fer les comandes de productes. El sector es mostra satisfet i esperen que aquest sigui l’últim tancament. 

Reobren després de sis mesos 

web restaurants

Des de primera hora d’aquest dilluns que ha tornat l’activitat i l’ambient en bars i restaurants de centres comercials. Taules i cadires ocupen de nou aquesta zona després d’estar sis mesos sense activitat. Aquesta flexibilització aporta aire i alegria en un sector molt castigat per la pandèmia. La nova reobertura ha permès treure de l’ERTO alguns treballadors.

La restauració de l’interior de centres comercials té les mateixes normes que la resta de bars i restaurants. L’horari d’obertura al públic és des de les 7.30 fins a les 17.00.

Fora d’aquestes hores, només podran servir per emportar o lliurar a domicili. Les taules poden ser de fins a 4 persones o la bombolla de convivència.