L'Institut Villablanca recupera les activitats per als usuaris

El Fit Fussion és una de les més de 80 propostes que podran fer a partir d’ara els residents del complex residencial Villablanca. El centre és un referent en l’atenció a persones amb trastorns mentals, també del desenvolupament intel·lectual. Però, arran de la pandèmia, van haver d’aturar més un 70% de les activitats que feien. Ara que professionals i usuaris estan vacunats s’ha impulsat el programa Som-hi, que amplia l’oferta d’activitats disponibles enfocades a treballar el desenvolupament personal.

El programa inclou propostes com exercicis amb robots pedagògics, teràpies amb gossos, tallers de ganxet, taules interactives o arts escèniques. Totes elles incideixen en aspectes com l’autonomia, la inclusió social o l’activitat física.

som hi

Aquest nou projecte del complex residencial Villablanca arriba amb un any de retard a causa de la pandèmia. Un període de temps que no ha sigut gens fàcil per als residents. El disseny de les activitats a partir d’assemblees d’usuaris assegura l’èxit del Som-hi, una iniciativa que podran gaudir més de 300 residents dels 450 que viuen a Villablanca.