El retorn del confinament comarcal buida la Costa Daurada

Salou, Torredembarra o Altafulla han notat molt la tornada al confinament comarcal. Les imatges dels passejos marítims d'aquest cap de setmana contrasten amb les de finals de Setmana Santa, quan l'hostaleria va registrar xifres d'ocupació altes. Des de les associacions d'hostaleria de la demarcació de Tarragona hi ha preocupació per l'allau de cancel·lacions que han rebut els negocis per a les setmanes vinents.

El retorn del confinament comarcal ha tingut un efecte encara més evident en la restauració de les zones de costa. Els establiments han passat de treballar a tota màquina a tenir les terrasses mig buides en qüestió d'una setmana. El temps tampoc ha acompanyat.

bar buit torre

Tot i les restriccions de mobilitat, alguns habitants del Tarragonès han aprofitat el cap de setmana per moure's per dins de la comarca i altres han hagut d'anul·lar plans que els obligaven a sortir-ne.

Els negocis que depenen del turisme són conscients que la Setmana Santa va ser un miratge i es mostren escèptics de cara als pròxims mesos. L'esperança és que la campanya de vacunació salvi la temporada d'estiu.