El Trapezi s'amplia a cinc dies per evitar agloremacions

Una trentena de companyies actuaran del 12 al 16 de maig al Trapezi de Reus. La fira de circ de la capital del Baix Camp celebra enguany la seva 25a edició apostant fort pel talent català i espanyol. La pandèmia ha obligat la fira de circ a adaptar-se en la cartellera, però també buscant nous espais per a les representacions. La vallenca Pepa Plana serà una de les que actuarà.

Del 12 al 16 de maig el circ tornarà a ser protagonista a Reus. Torna el Trapezi, en una edició especial, perquè arriba després d’un últim any marcat per la pandèmia que va desfer la passada edició i perquè enguany es compleixen 25 anys de fira de circ a la capital del Baix Camp. La Covid-19 segueix marcant l’agenda dels espectacles i per això, la 25a edició de la fira s’haurà d’adaptar als condicionants. Això es notarà també amb la participació, centrada essencialment a companyies catalanes i espanyoles, entre les que trobarem, entre altres la vallenca Pepa Plana i el seu guardonat Veus que no veus. O estrenes de Los Galindos o el clown Leandre, entre altres propostes destacades,

La fira amplia els dies d’espectacles per evitar aglomeracions i poder mantenir un volum de companyies participants, una trentena, similar al d’edicions anteriors a la pandèmia. També adapta nous espais de representació que permetran acotar l’aforament, com la Palma, Mas Iglesias o Parc sant Jordi, entre un total de deu espais.

Als escenaris habilitats només s’hi podrà accedir amb entrada. La venda de les mateixes s’iniciarà el 27 d’abril a través de la web del trapezi. La fira incorpora un premi per a peces audiovisuals vinculades a experiències de circ i activitats per a professionals. A més, manté el Trapezi a les escoles.