Alta ocupació a l'interior del Camp de Tarragona

A l'interior del Camp de Tarragona probablement hi ha hagut tanta activitat com un any qualsevol d'abans de la pandèmia. Després de mesos sense moviment per al sector de l'hostaleria, la Setmana Santa ha suposat una treva i ha permès penjar el cartell de ple en molts establiments. L'Associació d'Hostaleria de la Conca de Barberà calcula que l'ocupació ha estat del 80% entre setmana i del 100% a partir del passat dijous i fins aquest dilluns. A l'Alt Camp, les xifres són semblants amb una alta demanda als allotjaments rurals.

El Paratge de Poblet tanca els accessos 

L'opció de gaudir de l'entorn natural, les activitats a l'aire lliure i el turisme esportiu s'ha imposat aquests dies. Al Paratge Natural de Poblet divendres es tancaven els accessos a la Vall de Castellfollit perquè s'havia arribat a l'aforament màxim dels aparcaments, una situació que s'ha repetit aquests dies.

L'alta afluència de visitants es constatava també a l'aparcament del Monestir de Poblet pràcticament ple i amb nombroses autocaravanes, una manera de viatjar que la pandèmia ha posat de moda. Centenars de persones han passat pel conjunt monàstic que arrossega un any ben complicat. Encara a mínims i amb treballadors en ERTO, esperen que la mobilitat d'aquests dies pugui mantenir-se.  

Majoritàriament famílies de Barcelona

turisme

El perfil del visitant que ha arribat a l'interior del Camp de Tarragona ha estat, principalment, famílies de l'àrea metropolitana de Barcelona i, en general, més aviat joves. Hi ha hagut una bona entrada als museus i espais d'interès, mentre que pel que fa a despesa als allotjaments reconeixen que enguany ha estat més alta que altres anys perquè els usuaris han optat per sopar-hi davant el tancament de la resta de la restauració i el toc de queda nocturn.