El sector turístic qualifica de miratge la Setmana Santa

Com un miratge, així descriu la Setmana Santa part del sector turístic de la Costa Daurada. Estan satisfets de la bona afluència de visitants que hi ha hagut, però una vegada acabada, la realitat ha tornat i lluny de poder iniciar la temporada d’estiu a causa de les restriccions de la pandèmia, molts establiments tornen a tancar, sobretot aquells de les principals poblacions turístiques.

Tot això fa allargar l’agonia d’un sector que vol focalitzar l'esperança en tenir una bona temporada turística a partir del juny. Per això segueixen reclamant que s’acceleri la campanya de vacunació arreu d’Europa.

setmanasantacostadaurada

On les xifres d’ocupació hotelera han estat molt bones són a la ciutat de Tarragona. S’han assolit nivells d’abans de la pandèmia, amb tots els allotjaments oberts i arribant fins a un 80% d’ocupació de dijous a diumenge. A més van notar una bona afluència de visitants els primers dies de la setmana.

Aquest fet va omplir la ciutat de visitants que, a causa de les restriccions, la majoria provenien de Catalunya, però també amb origen francès i italià. Es van formar cues als monuments romans, que han estat un dels principals atractius del territori.