Pugen les reserves d'enoturisme

Acompanyem una de les visites guiades per la bodega del celler Mas Vicenç amb degustació de la gastronomia del territori i tast de vins. La majoria dels assistents han aprofitat les festes de Setmana Santa i la flexibilització de la mobilitat per a fer una escapada. De fet, durant aquesta setmana el sector de l’enoturisme ha vist incrementades les reserves de les seves propostes omplint la majoria dels cellers del territori el cartell de complert.

Des de la DO Tarragona remarquen que són activitats que es fan entorn de la natura i per tant es poden complir les normes de seguretat sanitàries i això, atrau els turistes, majoritàriament de proximitat però també molts de Barcelona i Lleida.

ddr vi

Per impulsar l’enoturisme del territori la DO Tarragona organitzar diverses propostes innovadores a l’aire lliure com passejades en carro, rutes per les vinyes i amb postes de sol o descens amb caiac per l’Ebre. Des del sector esperen que si el PROCICAT no imposa més restriccions, els propers caps de setmana l’ocupació podria rondar al 80%.