Més moviment turístic en l'inici de la Setmana Santa

Bones sensacions per al turisme en aquesta entrada a la Setmana Santa. El sector preveu una ocupació mitjana del 80% als allotjaments que estan oberts, amb una acollida superior a les destinacions rurals i més allunyades de les massificacions. Evidentment, aquests dies no es poden comparar amb un any normal, però pot ser un motiu per l'esperança de cara a una temporada d'estiu de camí a la normalitat. 

La Setmana Santa es llegeix com una escletxa que vol aprofitar tant l'hostaleria com la societat en general. Sense aglomeracions, les destinacions turístiques de la Costa Daurada han rebut famílies d'arreu del país que han aprofitat la possibilitat de viatjar amb la bombolla de convivència per airejar-se, sortir a la natura o visitar espais emblemàtics de casa nostra. Una mica d'aire després de tants mesos de pandèmia i restriccions.

Les terrasses força plenes serveixen també de termòmetre de les ganes de trencar amb la monotonia del dia a dia de pandèmia. Hi ha hagut més moviment que els darrers caps de setmana, però la Costa Daurada continua al marge de les massificacions.

Segons l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria, l'ocupació mitjana se situarà entre el 80 i el 90%, encara que molts establiments no obriran pels alts costos i les baixes perspectives un cop passada la Setmana Santa. Sobretot, poden ser bons dies per al turisme rural. S'imposen les ganes de gaudir de la naturalesa i la tranquil·litatTot i el perill de noves onades, aquesta Setmana Santa pot ser l'avantsala d'un estiu normalitzat i d'una recuperació ja més sostinguda de l'activitat turística.