El PSC critica el retard del nou Hospital Joan XXIII

El PSC ha denunciat el menysteniment del govern català cap a la ciutat de Tarragona posant d'exemple el projecte del nou Hospital Joan XXIII.  Lamenten que l'anunci de la consellera de Salut de divendres passat suposa un retard més per al centre sanitari, ara fins al 2026. Recorden que serà una dècada després del primer anunci quan es va dir que s'estrenaria aquest 2021.

Els socialistes no creuen que l'aplicació del 155 ni l'actual pandèmia justifiquen el retard i atribueixen el nou anunci a un gest de cara a les eleccions del Parlament. D'altra banda, des del PSC assenyalen que l'Hospital Joan XXIII perdrà més d'un terç dels llits, de 383 fins a 252, mentre que des de Salut es nega que la xifra total acabi sent aquesta perquè els 252 llits només fan referència a l'ampliació. El PSC considera que el retard i el que consideren una pèrdua de llits esquitxa l'alcalde, Pau Ricomà, per la seva complicitat amb la consellera de Salut i la falta de lideratge.

La roda de premsa d'aquest dilluns ha estat la primera en la qual hi ha participat el fins ara portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, i, des del 29 de desembre, número dos del PSC a Tarragona.