Una segona volta de la Superlliga 2 apassionant

Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra aspiren a tot després d'un primer tram de temporada en què han anat de menys a més. El tarragonins rebran el Petrer mentre que els torrencs es desplaçaran a la pista del líder, el Mediterrani. 

El Volei SPiSP depèn d'ell mateix per accedir a la fase d'ascens a la Superlliga, un punt per sota de la part capdavantera de la taula. De menys a més tot i les absències de Diego Roldán i Isaac Valiño, els de Vlado Stevovski van acomiadar el 2020 amb cinc victòries consecutives i abans d'una llarga aturada que va iniciar-se el 12 de desembre. Dos mesos i mig després, els cooperativistes rebran el Petrer d'Alacant (18 hores), un dels tres conjunts que marquen el tall entre accedir o no a la ronda definitiva.

cevol ok

El Cèvol Torredembarra, mentrestant, també travessa el millor moment de la campanya perquè no perd des del novembre, justament a Tarragona. L'equip de Carlos Mora i Iñaki Bescós suma quatre punts menys que el Volei SPiSP però continua fora de les places de perill. Els del Baix Gaià passaran dissabte (18.30 hores) per la pista de la millor plantilla de la Superlliga 2, almenys fins ara, la del Mediterrani de Castelló. 

Serà la segona jornada de la segona volta d'una Superlliga 2 en què es va ajornar la primera i que preveu la celebració del derbi entre Volei SPiSP i Cèvol per al 21 de febrer.