Els jocs de taula i els trencalosques, les joguines més demanades

Dia màgic especialment per als més petits, i no tan sols per la visita dels Reis. Les botigues de joguines preveuen un repunt dels jocs de taula, especialment els més clàssics, i també dels trencaclosques. Sembla que la pandèmia ha canviat, enguany, les peticions a Ses Majestats. 

Els Reis Mags han estat, enguany, més previsors que mai. Les botigues de joguines han vist com la campanya de reis s'avançava. En general, la despesa mitjana per infant s'ha reduït lleugerament, tot i que sembla que tothom tindrà el seu paquet.

ddr joguines

Els trencaclosques i els jocs de taula seran dels paquets més repetits enguany. Bicicletes, patinets, pilotes i altres elements per poder jugar en espais oberts s'han demandat especialment al llarg d'aquesta campanya.

Els Reis ja tenen a punt, també, regals de quilòmetre zero com jocs castellers o elements de la cultura popular convertits en peluixos. Sembla que enguany els jocs no seran només per als menuts de casa, els adults enguany també han demanat jocs per gaudir al menjador de casa seva.