La venda de tortells de Reis supera les previsions

Mentre que ahir va ser un dia d'encàrrecs, avui i demà seran les jornades fortes de venda en un any atípic en què s'han superat totes les previsions. La situació provocada per la COVID, amb la consegüent cancel·lació dels actes festius i la limitació de les trobades familiars, feien pensar que seria una campanya més fluixa que la d'altres anys. No obstant això, a última hora, la venda s'ha animat i, tot i que en mides més petites de les habituals, s'ha arribat al nivell de l'any passat.

El tortell de massapà serà un any més el més venut, tot i que també tenen bastant demanda el de nata i el de xocolata. També se'n fan d'especials, per aquells que tenen al·lèrgies o intoleràncies, això sí, per encàrrec i sense que hi faltin ni el Rei ni la fava.

El president del Gremi Provincial d'Artesans Pastissers anima a la gent a comprar el tortell a la seva pastisseria artesana de proximitat, per tal de donar suport als petits comerços del sector que estan passant per moments difícils als seus negocis.