×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Neix l'Associació Hotelera de la demarcació de Tarragona

Més de 130 establiments hotelers s’han agrupat i han creat la nova Associació Hotelera de la demarcació de Tarragona; fins ara no hi havia cap entitat que agrupés aquest tipus de negocis de les deu comarques. Ha estat impulsada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, era un dels seus principals reptes. El primer president serà Magí Mallorquí, director de l’Hotel Class de Valls.

La pandèmia ha accelerat la seva creació. El sector travessa per un moment delicat després de viure la pitjor temporada a causa de la pandèmia. Com a principal objectiu es fixen donar veu a tot el territori amb les seves diferències turístiques i compartir projectes i interessos per disposar de més potència.

Volen treballar per trencar amb l’estacionalització del sector. Per això volen impulsar el turisme urbà, de negocis i esportiu. La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha estat la padrina de l’acte de creació, ja ha dit que des de l’ens treballaran plegats.

El sector demana plena mobilitat per reflotar els negocis aquest Nadal i requereixen a les diverses administracions ajudes més grans perquè fins ara han estat insuficients.