Sense derbi de Copa Catalunya

Finalment Club Bàsquet Valls i TGN Bàsquet no compartiran grup a la Copa Catalunya femenina. La competició preveu arrencar el 16 de gener amb quatre grups de cinc participants cadascun i amb tan sols vuit jornades. Es desconeix, però, com continuarà la Lliga més enllà d'aquesta primera fase.

Els tres clubs de la demarcació queden sorprenentment separats a la Copa Catalunya tot i que hauria estat possible crear un grup únic de tarragonines i lleidatanes per abaratir despeses i simplificar els desplaçaments enmig de la pandèmia. És a dir que no hi haurà derbi entre TGN Bàsquet i CB Valls, i tampoc contra el Ploms Salle de Reus.

Les vallenques debutaran a casa contra el Cornellà i les tarragonines, a la pista del Cerdanyola. Els dos equips han tornat per fi a la feina després de gairebé un mes sense permís per exercitar-se.

tgn 25 novembre

CB Valls i TGN Bàsquet inicien així una segona pretemporada amb cura d'evitar lesions malgrat que les jugadores van mantenir plans d'activitat individual per no perdre la forma física completament. L'última jornada de la fase regular de Copa es disputarà el 9 de maig i, de moment, es desconeix com serà el sistema d'ascensos i descensos. Tampoc queda clar si existirà una segona fase. La il·lusió del retrobament i el desig de poder entrenar sense cap aturada més tapa els interrogants actuals.

cb valls 25 novembre

Una Copa Catalunya que, sense segona onada de la pandèmia, hauria començat amb derbi entre el CB Valls i TGN Bàsquet.