El Volei SPiSP - Cèvol Torredembarra, en directe a TAC12

El millor partit de la història del voleibol de la demarcació de Tarragona podrà seguir-se en directe a TAC12. Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra es veuen les cares per primer cop a  la Superlliga 2 a la recerca d'un nou triomf que certifiqui la millora experimentada per tots dos equips els últims temps. El derbi començarà dissabte a les 16 hores.

El pavelló de Sant Pere i Sant Pau acollirà per primera vegada un derbi de Superlliga 2 entre el conjunt local i el Cèvol Torredembarra, punt i a part de la trajectòria vital del voleibol tarragoní, inèdit a latituds tan elevades com la segona divisió del voleibol. No hi ha secrets entre totes dues plantilles, molts d'ells han compartit pista i projecte. Ara són rivals i TAC12 ho narrarà des de la grada buida i a peu de pista aquest dissabte.

rada ok

El Volei SPiSP només ha guanyat fora de casa i va aconseguir-ho dissabte remuntant un 2-0 en contra. El Cèvol ja ha sumat a domicili i encadena dues victòries des de l'arribada de Carlos Mora i Iñaki Bescós a la banqueta. Empatats a la taula, qui és el favorit? Opinions contraposades.

cevol 12 novembre

Els locals patiran les absències d'Isaac Valiño i Diego Roldan mentre que els visitants comptaran amb tots els efectius. La transmissió en directe del Volei SPiSP-Cèvol Torredembarra arrencarà instants abans de les 16 hores d'aquest dissabte en una tarda esportiva que continuarà amb el Bàsquet en Joc on hi haurà connexions puntuals amb l'ADT Torreforta-Alpicat de Lliga EBA i des de les 18 hores.