Belén Anton guanya el Premi Dow 2020

Dow Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili han atorgat el Premi Dow 2020 a Belén Anton en reconeixement a les seves competències i trajectòria al Master d'Enginyeria Química de la URV. El lliurament però enguany ha estat condicionat per la Covid-19. Anton que ha rebut el reconeixement, aquesta vegada però sense l'habitual acte d'entrega a causa de la situació sanitària.

Tot i això, Dow Tarragona i la URV li han concedit el guardó per les seves competències i trajectòria, tant curricular com personal. La distinció valora el talent dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química i, entre d'altres, es tradueix en un lloc de feina a Dow. La guanyadora d'aquest 2020 ja treballa com a enginyera de millores a la planta d’etilè de Dow Tarragona.

La premiada també ha rebut una placa commemorativa i se li ofereix també la possibilitat de rebre un ajut econòmic per al desplaçament i instal·lació a la nova destinació laboral. El premi Dow ha arribat enguany a la 42a edició i hi han pogut optar els alumnes del Màster d’Enginyeria Química que han acabat els estudis enguany.