×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Més de 500 morts al Camp de Tarragona des de l'inici de la pandèmia

Des de l'inici de la pandèmia al Camp de Tarragona ja han mort més de 500 persones amb la Covid-19 i més de 14.000 al conjunt de Catalunya. Més de la meitat de les defuncions es van produir durant el mes d'abril quan la Covid-19 va ser més letal. La mortalitat es va disparar arreu, també al Camp de Tarragona amb 270 defuncions associades al coronavirus.

Més defuncions aquest octubre respecte al març, segons les dades oficials

Gràfic defuncions Covid19

A l'estiu, la tendència va anar a la baixa i, com la mateixa pandèmia, la mortalitat es va estancar. Ara bé, aquesta corba de defuncions ha tornat a repuntar des del setembre. En comparació amb l'inici de la pandèmia, l'octubre ha estat una mica pitjor que el març, just abans del pic. Segons les dades oficials de Salut, aquest darrer mes, s'han registrat al Camp de Tarragona un total de 85 morts amb la Covid-19.

El novembre ha començat amb tres defuncions i amb xifres importants d'ingressats als hospitals. Per bé que el risc de rebrot ha baixat els darrers dies, la pressió hospitalària segueix creixent. Hi ha actualment 233 pacients als centres hospitalaris i 43 a l'UCI. En concret, l'Hospital Joan XXIII de Tarragona acumula 53 pacients a planta i 24 a l'UCI.