×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Poques incidències en el compliment del confinament perimetral per municipis

Cap de setmana de controls policials per fer complir el confinament perimetral per municipis. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra ja van presentar una vintena de denúncies ahir divendres al Camp de Tarragona. Un dels molts dispositius desplegats pel territori és el que s'ha posat en marxa a la N-340 a Torredembarra. L'operatiu s'ha coordinat entre Mossos i les policies locals de la Torre i Creixell.

Les poques persones denunciades han sigut gent gran que desconeixien l'enduriment de les restriccions per combatre la Covid anunciades aquesta setmana. D'altra banda, també s'han aixecat actes en el cas d'alguns conductors que no duien mascareta.

Polis

Al peatge de la sortida de l'AP7 a Salou també s'hi ha instal·lat un control. En aquest cas, el flux de vehicles ha sigut menor i tampoc hi ha hagut massa incidències, ja que hi passen molts camions de mercaderies. Tanmateix, la tarda de divendres va ser més moguda i des de Mossos expliquen que es van detectar moltes persones que havien esquivat els controls perimetrals de Barcelona per arribar a les segones residències.