La Lliga EBA ja té calendari

eba

Artés-ADT Torreforta, CB Valls-Olivar i Martorell-CB Salou la setmana vinent, el 7 de novembre. El primer tast de l'únic derbi de la primera fase, el 28 de novembre: CB Valls-ADT Torreforta.

La nova Lliga EBA ja pren forma dies després d'anunciar-se que hi haurà cinc subgrups i no pas tres, en un d'ells hi trobarem el CB Valls i l'ADT Torreforta i en un altre el CB Salou. Així, els de Ponent obriran la campanya a la pista de l'Artés, acabat de pujar a la categoria i que va deixar molt bon sabor de boca durant la Lliga Catalana. El partit es jugarà el dissabte 7 de novembre des de les 19.30 hores. Una mica abans, a les 18 hores, el CB Valls es veurà les cares amb un vell conegut de la categoria, l'Olivar de Saragossa, vinculat del conjunt ACB. Pel que fa al CB Salou, l'estrena dels de Jesús Muñiz es produirà el mateix dia i a Martorell a partir de les 18 hores.

ebaok

El primer duel territorial entre vallencs i tarragonins se celebrarà el 28 de novembre mentre que la tornada arribarà el 27 de febrer.  L'ADT Torreforta acabarà la primera fase de 12 partits a Riuclar i contra el Castelledefels el 17 d'abril mentre que el CB Valls ho farà a Igualada, el 10 d'abril perquè descansarà l'última jornada de les dues voltes. La primera fase del CB Salou s'enllestirà el 17 d'abril a Esparreguera.

El campió de cadascun dels cinc subgrups accedirà a la fase d'ascens, també ho faran els tres millors segons. Els cinc cuers baixaran de categoria. Recordem, a més, que el calendari preveu un descans posterior a cada dues jornades.

TOT EL CALENDARI DE L'EBA:

https://baloncestoenvivo.feb.es/calendario/ligaeba/3/2020

Canvia't al 39 a la TDT