Dow inaugura un centre d’innovació d’envasos sostenibles

Es tracta d’un centre pioner on es treballa des de films per aplicacions industrials a embasaments alimentaris. Un dels objectius és incrementar la seguretat i reduir despeses en el transport de mercaderia.

Les noves instal·lacions d’Innovació Pack Studios de Dow s'ubiquen dins del Complex Industrial de La Canonja a Tarragona. És el desè centre de la multinacional a tot el món dedicada a abordar la sostenibilitat dels envasaments, sobretot en la innovació de la producció i avaluació del rendiment dels films dels seus clients.

DDR Peça nova unitat negoci Dow2

En aquest sentit, les instal·lacions compten amb equips d’assaig i producció industrial de films per a l’envasament i embalatge d’aliments, béns industrials, d’agricultura, aplicacions mèdiques i d’higiene o etiquetatges sostenibles, entre altres. Fa temps que aposten per l’economia circular per aconseguir productes més sostenibles. Ara però, fan un pas més enllà en la reciclabilitat.

En aquest nou centre punter, de quasi 4 mil metres quadrats, hi treballen una setantena de professionals amb la intenció d’ampliar aquesta plantilla. Treballen amb clients dins del marc geogràfic de Dow Europa, Orient Mitjà i Àfrica amb l’objectiu, expliquen,  d’accelerar la innovació en l’envasament sostenible i impulsar l’economia circular per incrementar la seguretat.