La Lliga EBA s'atura 15 dies més

La Lliga EBA començarà el cap de setmana del 7 i 8 de novembre sempre que la Federació Espanyola convenci abans els participants de Catalunya, que no volen pagar un sobrecost per les proves serològiques que podria ascendir als 5.000 euros tot l'any. Els projectes van confeccionar-se sense tenir en compte aquesta despesa, i ara la Federació Espanyola de Bàsquet només pretén pagar tres setmanes de tests. Totes les entitats catalanes van acordar mitjançant una reunió telemàtica amb la Catalana que les següents dues jornades tampoc es jugaran.

eba ok

Plou sobre mullar després d'un primer endarreriment, la setmana anterior, que va fer saltar el calendari fins a la segona jornada de la conferència C de l'EBA, que consta de tres grups i tres representants tarragonins, l'ADT Torreforta, el CB Valls i el CB Salou.

Aquest és just l'instant en què el president del Valls, Magí Mallorquí, va comunicar a la plantilla que aquest dissabte tampoc hi hauria competició. Si finalment hi ha entesa amb la Federació, l'EBA començarà a partir de la jornada 4. És a dir que, sense problemes directes encara per la COVID, ja hi hauria tres partits per encabir en l'atapeït calendari competitiu.