×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Trobar asimptomàtics, l'objectiu de les PCR massives a Reus

 

Salut ha decidit fer un cribratge massiu de PCR a Reus, després dels 22 rebrots registrats des de principis de mes de juliol. L’objectiu és detectar asimptomàtics i reforçar les mesures preventives.

Les proves es faran al Cap Sant Pere, en el cas del barri de la Sardana. A l’Hospital Sant Joan de Reus hi hauran d’anar els residents de la Pastoreta i Monestir. De moment només es realitzaran les proves PCR en aquests tres barris i a persones entre 20 i 50 anys, entre aquest divendres i dilluns.

DDR cribratge reus web

Com que les proves són voluntàries, Salut té previst fer accions pedagògiques. Es treballarà porta a porta per tal de conscienciar als veïns de la importància de trobar asimptomàtics però també per recordar les mesures sanitàries obligatòries i recomanades. També Es facilitarà el desplaçament als mòduls prefabricats per fer les proves a través d’abonaments gratuïts de pàrquing o transport públic.

Salut espera realitzar uns tres mil testos i segons com evolucioni la pandèmia no descarten fer més cribratges a altres punts de la ciutat com també a altres municipis del Camp de Tarragona, com el cas del Vendrell, punt de mira en aquests moments pel creixement de casos.