El derbi Salou-Valls obrirà la Lliga EBA

La Lliga EBA ha fet públic el seu calendari i com ja avançàvem ahir torna a comptar amb tres equips del Camp de Tarragona amb la inscripció a darrera hora de l'ADT. Una lliga EBA que començarà amb derbi a Salou, on els de la capital de la Costa Daurada rebran al Valls.

El grup C-1 de la lliga EBA començarà a rodar el 18 d'octubre i ho farà novament amb tres equips del territori compartint grup, Salou, Valls i ADT. Aquests competiran  amb sis equips catalans, dos aragonesos i un balear. El CB Salou i el CB Valls obriran el teló del curs enfrontant-se al Pavelló Salou Centre, mentre que el primer partit dels vallencs a casa serà la setmana següent, quan rebran al Martorell.

Pel que fa al nouvingut a la categoria, l'ADT, s'estrenarà a casa davant l'Olivar aragonès i protagonitzarà el segon derbi del curs a la pista del Salou a la cinquena jornada. Des del club de  Torreforta valoren el salt endavant que suposa el seu retorn a les competicions estatals.

També es coneixen els partits de la Lliga Catalana EBA

D'altra banda, aquest divendres també s'ha conegut el calendari de la Lliga Catalana EBA. En la primera jornada, el 20 de setembre, el Salou rebrà l'ADT, mentre que Valls debutarà a la pista de l'Alpicat.